Added project in Bionic, VM installed, nothing work available


Advanced search

Questions and Answers : Getting started : Added project in Bionic, VM installed, nothing work available

Author Message
Chris Kreschollek
Send message
Joined: 28 Aug 15
Posts: 2
Credit: 270
RAC: 0
  
Message 2918 - Posted: 31 Aug 2015, 1:23:05 UTC

I've installed everything and am successfully running SETI@home tasks, but both Atlas and LHC have no work units available. Maybe I'm missing something with regards to VM but it is installed so what should I do?

Philipp Riedl
Send message
Joined: 5 Jul 14
Posts: 13
Credit: 220,656
RAC: 0
    
Message 2925 - Posted: 1 Sep 2015, 16:11:34 UTC

Looks, like you got it work. :)

LHC@Home has often times without work. Just wait, during the next weeks will maybe come some WUs and LHC@Home normally works "out of the box" on almost every system.

Chris Kreschollek
Send message
Joined: 28 Aug 15
Posts: 2
Credit: 270
RAC: 0
  
Message 2946 - Posted: 4 Sep 2015, 17:14:45 UTC - in response to Message 2925.

Yes I got it to work because I installed the Bionic software with Virtualbox together. Originally there were three separate virtual machines and now there are only two. Now it gets to about eight something percent and then gives me the error about VM failed to enter online state in a timely fashion.

Philipp Riedl
Send message
Joined: 5 Jul 14
Posts: 13
Credit: 220,656
RAC: 0
    
Message 2961 - Posted: 6 Sep 2015, 14:21:34 UTC

I don't know a exact solution for this error, but it was discussed many times in the Forum here. So maybe try this thread: http://atlasathome.cern.ch/forum_thread.php?id=321#2701

and use the forum search for the others.

Questions and Answers : Getting started : Added project in Bionic, VM installed, nothing work available