No upload of workunit


Advanced search

Message boards : Number crunching : No upload of workunit

Author Message
Oxy
Send message
Joined: 5 Dec 15
Posts: 10
Credit: 40,158
RAC: 0
    
Message 6029 - Posted: 19 Jan 2017, 18:35:07 UTC

Hi,

I have a workunit of about 55 MByte size where upload is pending for some days meanwhile - I can try to manually force the upload but this only extends the time when next upload is tried.

So: is there a problem with the upload servers?

I already stopped downloading of new workunits, this does not make sense when results can't be sent...

Douglas
Send message
Joined: 24 Dec 14
Posts: 3
Credit: 794,592
RAC: 0
    
Message 6033 - Posted: 20 Jan 2017, 23:10:01 UTC - in response to Message 6029.

Hello Oxy,

I am having the same problem with a WU 56.13MB. It doesn't seem to be only a server issue, because I watched another ATLAS job report while this one has been unable to report for three days.

Toby Broom
Send message
Joined: 1 Jul 14
Posts: 70
Credit: 12,032,688
RAC: 0
    
Message 6034 - Posted: 21 Jan 2017, 11:50:30 UTC

I see the same some stuck WU's

maeax
Send message
Joined: 25 Jun 14
Posts: 50
Credit: 1,700,662
RAC: 0
    
Message 6035 - Posted: 21 Jan 2017, 14:24:25 UTC

Are there cobblestones for this tasks in your Computerlist?
Saw this for me and killed the upload.

maeax
Send message
Joined: 25 Jun 14
Posts: 50
Credit: 1,700,662
RAC: 0
    
Message 6036 - Posted: 21 Jan 2017, 14:25:02 UTC

Are there cobblestones for this WU's in your Computerlist?
Saw this for me and killed the upload.

Profile HerveUAE
Avatar
Send message
Joined: 18 Dec 16
Posts: 44
Credit: 509,829
RAC: 0
    
Message 6038 - Posted: 21 Jan 2017, 18:22:49 UTC - in response to Message 6036.
Last modified: 21 Jan 2017, 18:23:10 UTC

A similar problem was reported in this thread http://atlasathome.cern.ch/forum_thread.php?id=651
Do you have the same error in the log of BOINC Manager (menu Tools, sub-menu Event Log...)?
____________
We are the product of random evolution.

maeax
Send message
Joined: 25 Jun 14
Posts: 50
Credit: 1,700,662
RAC: 0
    
Message 6039 - Posted: 21 Jan 2017, 19:38:45 UTC - in response to Message 6038.

Have only Multicore-WU's. The last two with Problems are from 17/1/15 20.00 UTC.

All later WU's finished successful, but I remember, this Upload waiting from 17/1/17 or 17/1/16.

Oxy
Send message
Joined: 5 Dec 15
Posts: 10
Credit: 40,158
RAC: 0
    
Message 6045 - Posted: 22 Jan 2017, 17:06:59 UTC - in response to Message 6038.

A similar problem was reported in this thread http://atlasathome.cern.ch/forum_thread.php?id=651
Do you have the same error in the log of BOINC Manager (menu Tools, sub-menu Event Log...)?


Yes same problem here :-(

I have the feeling for the moment it does not worth to help ATLAS@home, software is way too buggy and a lot of computing power is wasted...

First there have been WUs which did not finish even after several days of comouting and needed to be killed, now we have these WUs which are not accepted by the server.

Profile HerveUAE
Avatar
Send message
Joined: 18 Dec 16
Posts: 44
Credit: 509,829
RAC: 0
    
Message 6046 - Posted: 22 Jan 2017, 18:31:38 UTC - in response to Message 6045.
Last modified: 22 Jan 2017, 18:32:59 UTC

This problem of WUs not accepted by the server has apparently disappeared on 20/01/2017. There was a team challenge till 19/01/2017 (see http://atlasathome.cern.ch/forum_thread.php?id=648) and it might have been the cause of this problem.

As for the WUs that never end, you may want to check this thread: http://atlasathome.cern.ch/forum_thread.php?id=360
The issue is indeed reported from time to time and does not seem to have been solved yet.
____________
We are the product of random evolution.

Message boards : Number crunching : No upload of workunit